Yazı İçi Başlık Üstü Reklam Alanı

Gizlilik politikası

Karizma Yazılım için Gizlilik Politikası
 Https://karizmayazilim.com adresinden ulaşabileceğiniz Karizma Yazılım'da ana önceliklerimizden biri ziyaretçilerimizin mahremiyetidir. Bu Gizlilik Politikası belgesi, Karizma Yazılım tarafından toplanan ve kaydedilen bilgi türlerini ve bunları nasıl kullandığımızı içerir.
 Ek sorularınız varsa veya Gizlilik Politikamız hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
 Bu Gizlilik Politikası yalnızca çevrimiçi faaliyetlerimiz için geçerlidir ve web sitemizi ziyaret edenler için Karizma Yazılım'da paylaştıkları ve / veya topladıkları bilgiler için geçerlidir. Bu politika, çevrimdışı olarak veya bu web sitesi dışındaki kanallar aracılığıyla toplanan hiçbir bilgi için geçerli değildir. Gizlilik Politikamız, Çevrimiçi Gizlilik Politikası Oluşturucu'nun yardımıyla oluşturulmuştur.
 Razı olmak
 Web sitemizi kullanarak, Gizlilik Politikamıza izin veriyor ve şartlarını kabul ediyorsunuz.
 Topladığımız bilgiler
 Sizden vermeniz istenen kişisel bilgiler ve bu bilgileri vermenizin istenmesinin nedenleri, sizden kişisel bilgilerinizi vermenizi istediğimiz noktada size açıklanacaktır.
 Bizimle doğrudan iletişime geçerseniz, adınız, e-posta adresiniz, telefon numaranız, bize gönderebileceğiniz mesajın içeriği ve / veya ekleri ve vermeyi seçebileceğiniz diğer bilgiler gibi sizinle ilgili ek bilgiler alabiliriz.
 Bir Hesap için kaydolduğunuzda, ad, şirket adı, adres, e-posta adresi ve telefon numarası gibi öğeler dahil olmak üzere iletişim bilgilerinizi isteyebiliriz.

Bilgilerinizi nasıl kullanıyoruz
 Topladığımız bilgileri aşağıdakiler dahil çeşitli şekillerde kullanırız:
 Web sitemizi sağlayın, işletin ve bakımını yapın
 Web sitemizi iyileştirin, kişiselleştirin ve genişletin
 Web sitemizi nasıl kullandığınızı anlayın ve analiz edin
 Yeni ürünler, hizmetler, özellikler ve işlevler geliştirin
 Size web sitesiyle ilgili güncellemeleri ve diğer bilgileri sağlamak ve pazarlama ve promosyon amaçları için müşteri hizmetleri dahil olmak üzere doğrudan veya ortaklarımızdan biri aracılığıyla sizinle iletişim kurmak
 Sana e-posta gönder
 Dolandırıcılığı bulun ve önleyin
 Log dosyaları
 Karizma Yazılım, günlük dosyalarını kullanma konusunda standart bir prosedür izler. Bu dosyalar, ziyaretçileri web sitelerini ziyaret ettiklerinde kaydeder. Tüm barındırma şirketleri bunu yapar ve barındırma hizmetlerinin analizinin bir parçasıdır. Günlük dosyaları tarafından toplanan bilgiler arasında internet protokolü (IP) adresleri, tarayıcı türü, İnternet Servis Sağlayıcısı (ISS), tarih ve saat damgası, yönlendirme / çıkış sayfaları ve muhtemelen tıklama sayısı bulunur. Bunlar, kişisel olarak tanımlanabilir herhangi bir bilgi ile bağlantılı değildir. Bilgilerin amacı eğilimleri analiz etmek, siteyi yönetmek, kullanıcıların web sitesindeki hareketlerini izlemek ve demografik bilgi toplamaktır.

Çerezler ve Web İşaretçileri
 Diğer tüm web siteleri gibi, Karizma Yazılım da 'çerezler' kullanır. Bu çerezler, ziyaretçilerin tercihleri ​​ve ziyaretçinin eriştiği veya ziyaret ettiği web sitesindeki sayfalar dahil olmak üzere bilgileri depolamak için kullanılır. Bilgiler, web sayfası içeriğimizi ziyaretçilerin tarayıcı türüne ve / veya diğer bilgilere göre özelleştirerek kullanıcıların deneyimini optimize etmek için kullanılır.
 Çerezler hakkında daha genel bilgi için, lütfen Çerez Onayından "Çerez Nedir" bölümünü okuyun.
 Reklam Ortaklarımız
 Sitemizdeki bazı reklamcılar çerezler ve web işaretçileri kullanabilir. Reklam ortaklarımız aşağıda listelenmiştir. Reklam ortaklarımızın her birinin, kullanıcı verilerine ilişkin politikaları için kendi Gizlilik Politikası vardır. Daha kolay erişim için, aşağıdaki Gizlilik Politikalarına köprü oluşturduk.
 Google
 https://policies.google.com/technologies/ads

Reklam Ortakları Gizlilik Politikaları
 Karizma Yazılım'ın her bir reklam ortağının Gizlilik Politikası'nı bulmak için bu listeye başvurabilirsiniz.
 Üçüncü taraf reklam sunucuları veya reklam ağları, doğrudan kullanıcıların tarayıcısına gönderilen ve Karizma Yazılım'da görünen ilgili reklamlarında ve bağlantılarında kullanılan tanımlama bilgileri, JavaScript veya Web İşaretçileri gibi teknolojileri kullanır. Bu gerçekleştiğinde IP adresinizi otomatik olarak alırlar. Bu teknolojiler, reklam kampanyalarının etkinliğini ölçmek ve / veya ziyaret ettiğiniz web sitelerinde gördüğünüz reklam içeriğini kişiselleştirmek için kullanılır.
 Karizma Yazılım'ın üçüncü taraf reklamcılar tarafından kullanılan bu tanımlama bilgilerine erişimi veya kontrolü olmadığını unutmayın.
 Üçüncü Taraf Gizlilik Politikaları
 Karizma Yazılım'ın Gizlilik Politikası diğer reklamcılar veya web siteleri için geçerli değildir. Bu nedenle, daha ayrıntılı bilgi için bu üçüncü taraf reklam sunucularının ilgili Gizlilik Politikalarına başvurmanızı tavsiye ediyoruz. Onların uygulamalarını ve belirli seçeneklerden nasıl çıkılacağına ilişkin talimatları içerebilir.
 Kişisel tarayıcı seçenekleriniz aracılığıyla çerezleri devre dışı bırakmayı seçebilirsiniz. Belirli web tarayıcılarıyla çerez yönetimi hakkında daha ayrıntılı bilgi edinmek için, tarayıcıların ilgili web sitelerinde bulunabilir.
 CCPA Gizlilik Hakları (Kişisel Bilgilerimi Satmayın)
 CCPA kapsamında, diğer hakların yanı sıra, Kaliforniyalı tüketiciler şu haklara sahiptir:
 Bir tüketicinin kişisel verilerini toplayan bir işletmenin, bir işletmenin tüketiciler hakkında topladığı kategorileri ve belirli kişisel veri parçalarını ifşa etmesini isteyin.
 Bir işletmenin, bir işletmenin topladığı tüketici hakkındaki tüm kişisel verileri silmesini isteyin.
 Tüketicinin kişisel verilerini satan bir işletmenin, tüketicinin kişisel verilerini satmamasını talep edin.
 Bir istekte bulunursanız, size yanıt vermek için bir ayımız var. Bu haklardan herhangi birini kullanmak isterseniz, lütfen bizimle iletişime geçin.

GDPR Veri Koruma Hakları
 Tüm veri koruma haklarınızdan tam olarak haberdar olduğunuzdan emin olmak istiyoruz. Her kullanıcı aşağıdaki haklara sahiptir:
 Erişim hakkı - Kişisel verilerinizin kopyalarını talep etme hakkına sahipsiniz. Bu hizmet için sizden küçük bir ücret alabiliriz.
 Düzeltme hakkı - Yanlış olduğuna inandığınız herhangi bir bilgiyi düzeltmemizi talep etme hakkına sahipsiniz. Ayrıca, eksik olduğuna inandığınız bilgileri tamamlamamızı talep etme hakkına da sahipsiniz.
 Silme hakkı - Belirli koşullar altında kişisel verilerinizi silmemizi talep etme hakkına sahipsiniz.
 İşlemeyi kısıtlama hakkı - Belirli koşullar altında kişisel verilerinizin işlenmesini kısıtlamamızı talep etme hakkına sahipsiniz.
 İşlemeye itiraz etme hakkı - Belirli koşullar altında kişisel verilerinizi işlememize itiraz etme hakkına sahipsiniz.
 Veri taşınabilirliği hakkı - Topladığımız verileri belirli koşullar altında başka bir kuruluşa veya doğrudan size aktarmamızı talep etme hakkına sahipsiniz.
 Bir istekte bulunursanız, size yanıt vermek için bir ayımız var. Bu haklardan herhangi birini kullanmak isterseniz, lütfen bizimle iletişime geçin.
 Çocuk Bilgileri
 Önceliğimizin bir diğer parçası da interneti kullanırken çocuklar için koruma sağlamaktır. Ebeveynleri ve velileri, çevrimiçi etkinliklerini gözlemlemeye, katılmaya ve / veya izlemeye ve yönlendirmeye teşvik ediyoruz.
 Karizma Yazılım, 13 yaşın altındaki çocuklardan bilerek Kişisel Tanımlanabilir Bilgi toplamaz Çocuğunuzun bu tür bilgileri web sitemizde sağladığını düşünüyorsanız, derhal bizimle iletişime geçmenizi şiddetle tavsiye ederiz ve derhal elimizden gelenin en iyisini yapacağız. bu tür bilgileri kayıtlarımızdan çıkarmak.